KONYA / SELÇUKLU - Nesrin ve Ayşegül Kardeşler İlkokulu

"Duygularını Tanıyan Çocuk" eTwinning Projemiz Başlamıştır.

Okulumuz rehber öğretmeni  Gökçe  CEYHAN tarafından yürütülen “DUYGULARINI TANIYAN ÇOCUK (THE KID RECOGNIZING EMOTIONS)”  isimli eTwinning projemiz başlamıştır.

Projenin amacı:

İnsan duygu ve düşünceleri ile hareket eden bir varlıktır. Duygularını tanımayan çocuklar düşüncelerini ifade etmekte güçlük yaşarlar ve bu çocuklarda birden fazla davranış problemi görülebilir. Duygularını tanıyan çocuklar ise kendilerini daha rahat ifade edebilirler. Bu kapsamında yürütülen proje ile çocukların duygularını tanıması, duygularını sözlü ve sözsüz şekillerde ifade edebilmesi, çevrelerindeki diğer insanların duygularını fark edebilmesi, empati yeteneklerinin gelişmesi ve iletişim becerilerinin güçlenmesi amaçlanmaktadır.

Yayın: 02.01.2024 - Güncelleme: 02.01.2024 11:03 - Görüntülenme: 59